top of page
simonse_en_geus.2d48e558af4049d996176977360c5bbe.png

Vrijheid & Jezelf ontwikkelen

Vacature assistent accountact

Echt een onderdeel van een team? Een team wat innoveert en voorloopt op de markt? Waarin je meedenkt met de ontwikkeling van het bedrijf?

 

Kennis, ambitie en innovatie maar met de charme van een klein kantoor. Dat is Simonse geus. Oog voor de klant en hart voor het team. Dat is dus geen nummertje zijn, maar een onmisbaar teamlid.  

01 / Vrijheid in je werktijden
02 / Relaxte werksfeer
03 / Doorgroeien
JWP00545.jpg

Jouw eigenschappen:

Ervaring

We leiden je graag op. Maar het is wel handig als je al wat ervaring hebt met administratie of het opstellen van jaarrekeningen. 

Ontwikkelen

We zijn een bedrijf wat groeit. En we willen graag dat je met ons mee groeit. Daarom zoeken we iemand die zich wilt blijven ontwikkelen en eventueel wilt doorgroeien naar accountmanager of Relatiebeheerder. 

Verantwoordelijkheid

Natuurlijk werk je veel samen met je collega's. Maar je moet wel je de verantwoordelijk op je nemen voor jouw taken en klanten. 

About

Hoe het is om hier te werken:

Featured

Dit bieden we jou:

De charme en gezelligheid van een klein kantoor, maar wel met veel kennis & innovatie.

 • Relaxte werksfeer

 • Flexibele werktijden
 • Afwisselend werk

Maar daar blijft het niet bij:​

 • Meebouwen aan het bedrijf

 • Innoveren & ontwikkelen

 • Doorgroeien

 • Goed salaris

JWP00596.jpg
Contact

Wat je doen:

Als Assistent Accountant bij Simonse & Geus ben je een onmisbaar teamlid. Je wordt onderdeel van een klein, maar ambitieus en innovatief team dat vooroploopt in de markt en streeft naar continue ontwikkeling.
Jij pakt de volgende dingen op:

 
 1. Financiële administraties verwerken en controleren

 2. Aangiftes voor omzet- en inkomstenbelasting verzorgen

 3. Jaarrekeningen samenstellen

 4. Het zien van advies- en verbetermogelijkheden

 5. Aanspreekpunt voor klanten

 6. Meedenken over de interne bedrijfsontwikkeling. Op het gebied wat jouw ligt bijv. Software, HR, processen, klantcontact.

Demo

Wie zijn wij?

Oog van de klant & hart voor het team. Dat is waar Simonse Geus voor staat. We staan met beide benen op de grond en vinden het belangrijk om een goede sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

Ons enthousiaste team helpt ondernemers van zzp'ers tot grote BV's met hun administratie en boekhouding. Wij houden van innovatie en ontwikkelingen. Hiermee lopen we voorop op de markt. We gebruiken de nieuwste tools en technieken om efficiënt en effectief te werken.

We zijn trots op onze trouwe klantenkring die blijft groeien, en we zien onszelf graag als een waardevolle partner voor ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. We bieden een luisterend oor, delen onze kennis en ervaring en werken samen met onze klanten om hun doelen te bereiken.

JWP00596.jpg
About
bottom of page