top of page
JWP00581.jpg

Vrijheid & Jezelf Ontwikkelen

Vacature assistent accountant

Echt een onderdeel zijn van een team? Een team dat innoveert en voorop loopt in de markt? Waarin je meedenkt met de ontwikkeling van de eigen organisatie?

 

Kennis, ambitie en innovatie maar met de charme van een klein kantoor. Dat is Simonse & Geus. Oog voor de klant en hart voor het team. Dat is dus geen nummer zijn, maar een onmisbaar teamlid!  

01 / Vrijheid in je werktijden
02 / Relaxte werksfeer
03 / Doorgroeien
JWP00545.jpg
About

Jouw eigenschappen:

Ervaring

Wij leiden je graag op. Wel is het handig als je al wat ervaring hebt met het verwerken van administraties of het opstellen van jaarrekeningen. 

Ontwikkelen

We zijn een bedrijf dat groeit en we willen graag dat je met ons mee groeit. Daarom zoeken we iemand die zich wil blijven ontwikkelen en eventueel wil doorgroeien naar relatiebeheerder. 

Verantwoordelijkheid

Natuurlijk werk je veel samen met je collega's. Maar je moet wel de verantwoording op je nemen voor jouw taken en klanten. Jij wordt dus blij van initiatief nemen en pro-actief werken.

Heb je al de juiste diploma's? Start direct als accountant / relatiebeheerder! Lees hier verder.

Hoe het is om hier te werken:

Dit bieden we jou:

De charme en gezelligheid van een klein kantoor maar wel met veel kennis & innovatie.

  • Relaxte werksfeer

  • Flexibele werktijden
  • Afwisselend werk

  • 24 - 40 uur

  • Meebouwen aan de eigen organisatie

  • Innoveren & ontwikkelen

  • Doorgroeien

  • Goed salaris

JWP00596.jpg

Wat je gaat doen:

Als Assistent Accountant bij Simonse & Geus ben je een onmisbaar teamlid. Je wordt onderdeel van een klein maar ambitieus en innovatief team. Een team dat voorop loopt in de markt en streeft naar continue ontwikkeling van het bedrijf en van jezelf.

01 / Financiële administraties controleren en samenstelwaardig maken.
02 / Het zien en bespreken van advies- en verbetermogelijkheden
03 / Aanspreekpunt voor klanten
04 / Jaarrekeningen samenstellen
05 / Verzorgen van verschillende fiscale aangiften, zoals BTW, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting.
06 / Meedenken over de interne bedrijfsontwikkeling. Op het gebied dat jouw ligt bijv. software, HR, processen, klantcontact.
JWP00438.jpg

Wie zijn wij?

Oog voor de klant en hart voor het team. Dat is waar Simonse & Geus voor staat. We staan met beide benen op de grond en vinden het belangrijk om een goede sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

Ons enthousiaste team helpt allerlei ondernemers van ZZP'ers tot holdings met meerdere BV's. We ontzorgen ze met hun financiële administratie, jaarcijfers, ondernemersvragen en het geven van inzicht in de toekomst van hun bedrijf. Wij houden van innovatie en ontwikkelingen. Hiermee lopen we voorop in de markt. Zo gebruiken we de nieuwste tools en technieken om efficiënt en effectief te werken.

We zijn trots op onze trouwe klantenkring die blijft groeien. We zijn een waardevolle partner voor ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. We bieden een luisterend oor, delen onze kennis en ervaring en werken samen met onze klanten om hun doelen te bereiken.

Lees meer op onze website.

SF2022_SIMONSE-GEUS_TEAM_PORTR-24.jpg

Ook enthousiast geworden?

contact

Laat je gegevens achter:

Top! We komen graag met je in contact.
 

© 2023 Door Piek Marketing

bottom of page